Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Michelle, maar je mag me ook Mies noemen. Geboren op 15 april 1998 in Naaldwijk, een echte geboren Westlander dus. Sinds kort ben ik helaas het Westland uitgegaan en naar Maassluis verhuisd. Daar woon ik samen met mijn vriend en twee katten in een appartement. Heerlijk!

Hobbies en Vrije tijd

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met Scouting. Daar geef ik leiding aan een jongensgroep, leeftijd 7 tot 11 jaar, bij de Scoutinggroep in Naaldwijk. Daar heb ik het erg naar mijn zin met een leuk leidingteam. Zo ook houd ik me bezig met Fitness en vind ik wandelen fijn, dat is natuurlijk altijd goed om je hoofd me leeg te houden. In het weekend ben ik vaak in Naaldwijk te vinden en spreek ik graag met vrienden af. Zelf ben ik ook fan van koken en probeer het liefste alles uit. Sinds ik uit huis ben probeer ik elke week weer wat nieuws uit om zo te weten te komen wat ik echt lekker vind.

Werkervaring

Hier beneden heb ik mijn werkervaring en afgeronde opleidingen weergeven:

Bloomer Flowers
Okt 2019 – Heden
Grafisch Vormgever

Michelle Treurniet Design
Okt 2017 – Heden
Eigenaar

Kruidvat Monster
Aug 2018 – Aug 2019
Verkoopmedewerkster

Opleidingen

Grafisch Lyceum Rotterdam
2014 – 2018
Grafisch Vormgever

LSW Hoogeland
2010 – 2014
MBO TL