Waterverf hertje
Een schedel gemaakt met puntjes
Mijzelf toen het koud was
Fineliner Hand opdracht

Voor mijn stageperiode heb ik stage gelopen bij Studio0174 en Plak&Co. Twee hele verschillende stages en ik heb er veel verschillende ervaringen opgedaan. Voor mijn stage moest ik een bewijzen map maken en laten zien dat ik alles kan doen om volwaardig grafisch vormgeefster te zijn.

Portfolio Horoscopen .jpg

Een horoscoop van cactussen. Een opdracht van school. We moesten onze eigen horoscoop illustreren en aangezien ik heel veel van cactussen houd heb ik er voor gekozen om het zo te gaan maken. Een van de leukste opdrachten die ik gedaan heb en ze staan zelfs te koop op Redbubble!

Klik hier om te kijken op mijn Redbubble pagina.

By Michelle is een schoolopdracht die ik moest doen. De bedoeling was om een eigen project te beginnen. Je kon het doen over van alles wat je leuk vond, zolang je jezelf maar kon ontwikkelen. We moesten ons in het project richten op een specifiek punt. Wat is gekozen heb is verpakkingen omdat ik daar nog niet heel erg ervaren mee ben.

Zo gezegd zo gedaan. Ik zou een project doen dat te maken had met verpakkingen. Zo kwam ik op het idee om mijn eigen Muffin bedrijfje te gaan openen. Dat leek mij een leuk en leerzaam project. Dit is het eindresultaat!